IES MARC FERRER

Formentera

Font Size

Cpanel

Hoteleria i turisme (2016-2017)


Beca Erasmus+

Orgullosos que el nostre alumne Hendrix Vega, de segon de grau mitjà de cuina,

gaudeixi d'una beca Erasmus + i deixi empremta al restaurant Cascina Corba de Milà.

IMG-20170405-WA0010

Membres del departament:

  • Pere Ribes - Cap d'estudis d'horabaixa
  • Marta Esteve - Cap de departament i Tutora 2n CFGM Cuina i Gastronomia
  • Ruth Rodríguez - Tutora 1r FP Bàsica Cuina i Restauració
  • Miquel Gomila - Tutor 2n FP Bàsica Cuina i Restauració
  • Pepe Salvador - Professor de 1r i 2n CFGM Cuina i Gastronomia i 1r CFGM Serveis en Restauració
  • Mª Eugenia Pascual - Tutora 1r CFGM Serveis en Restauració
  • Umberto Lombardi - Tutor 1r CFGM Cuina i Gastronomia
  • Manuel Molina - Professor 1r i 2n CFGM Cuina i Gastronomia (Pastisseria i Postres)

Oferta formativa:

Formació Professional Bàsica CUINA I RESTAURACIÓ

1er CURS:

  • Tècniques elementals de preelaboració
  • Processos bàsics de producció culinària
  • Proveïment i conservació de matèries primeres i higiene en la manipulació
  • Atenció al client
  • Ciències aplicades I
  • Comunicació i societat I
  • Tutoria

2on CURS:

  • Tècniques elementals de servei
  • Processos bàsics de preparació d'aliments i begudes
  • Preparació i muntatge de materials per a col·lectivitats i càtering
  • Ciències aplicades II
  • Comunicació i societat II
  • Formació en Centres de Treball
  • Tutoria

 Cicle Formatiu Grau Mitjà CUINA I GASTRONOMIA

1er CURS:

  • Preelaboració i conservació d'aliments
  • Tècniques culinàries
  • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
  • Formació i orientació laboral (FOL)

2on CURS:

  • Productes culinaris
  • Postres en restauració
  • Seguretat i Higiene en la manipulació d'aliments
  • Ofertes gastronòmiques
  • Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE)
  • Formació en Centres de Treball

Cicle Formatiu Grau Mitjà SERVEIS EN RESTAURACIÓ

 1er CURS:

  • Serveis en bar-cafeteria
  • Operacions bàsiques en bar-cafeteria
  • Operacions bàsiques en restaurant
  • Tècniques de comunicació en restauració
  • Seguretat i Higiene en la manipulació d'aliments
  • Anglès
  • Formació i Orientació Laboral (FOL)

2on CURS:

  • Serveis en bar-cafeteria
  • Serveis en restaurant i esdeveniments especials
  • El vi i el seu servei
  • Ofertes gastronòmiques
  • Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE)
  • Formació en Centres de Treball

   

Algunes fotografies d'altres cursos:

 Catering Consell Formentera 1  Catering Consell Formentera 2

Càtering per al Consell de Formentera

 Escorxador 2 Escorxador 1

 Escorxador de Formentera

 IMG-20160303-WA0002 IMG-20160223-WA0036

 Alumnat de GM de Serveis de restauració

 IMG-20151119-WA0004 IMG-20151123-WA0001

 Elaboracions de l'alumnat de GM de Cuina

IMG 20160422 124039 IMG 20160421 183038 IMG 20160404 195336

Diada de Sant Jordi

 IMG 20160421 093300 IMG-20160422-WA0023

Visita a la Mukkeria

IMG 20160425 110127 IMG 20160425 121311 IMG 20160425 131903

Taller d'orelletes al Centre de dia