Associació de pares i mares de l'IES Marc Ferrer

Estimats Pares / Socis de l'APIMA
Els donem la benvinguda al nostre espai APIMA a la pàgina web de l'Institut. El propòsit d'aquesta pàgina és informar-vos de les accions dutes a terme per l'APIMA durant l'any escolar i oferir-vos informació general sobre les activitats realitzades a l'Institut, així com respondre les preguntes i dubtes que un pugueu tenir. Què és una APIMA?
L'Apima és una associació sense ànim de lucre formada per mares, pares i tutors dels alumnes de l'Institut. La seva finalitat és:
a) Assistir els pares i mares d'alumnes o tutors/es en tot allò que fa referència a l'educació dels seus fills o tutelats.
b) Col·laborar en les activitats educatives del centre.
c) Promoure la participació dels pares, les mares o els tutors/es dels alumnes en la gestió del centre.
d) Ajudar els pares, les mares o els tutors dels alumnes a exercir el seu dret a intervenir en el control i en la gestió del centre.
e) Facilitar la representació i la participació dels pares, les mares o els tutors dels alumnes en el consell escolar i en altres òrgans del centre.
f) Facilitar el contacte entre les famílies i el professorat del centre: tutors, direcció i professorat en general.
g) Ajudar l'escola en la seva funció pedagògica.
h) Promoure la creació d'institucions, serveis i activitats complementàries al centre, perquè puguin encaminar les possibilitats dels alumnes segons la capacitat i l'aptitud de cadascú, d'acord amb una encertada orientació, tot aprofitant les ajudes que els organismes oficials puguin oferir.
i) Promoure la pràctica d'esports i les competicions esportives.
j) Promoure activitats extraescolars i d'extensió educativa, cursos, escoles de pares, cicles de conferències, publicacions, grups de treball, etc, que beneficiaran els associats i els seus fills. Per tal de poder assolir el nostre propòsit existeix una junta directiva encarregada de coordinar les diferents accions, i vocals per posar en pràctica i ajudar a realitzar projectes. Qui són?
Pares i mares d'alumnes de l'Institut que voluntàriament dediquen una mica del seu temps a ajudar en la millora de l'educació dels al·lots, creant un llaç de comunicació entre els pares i el centre. Cadascú de vosaltres podeu participar a l'Apima i ajudar en el desenvolupament educatiu dels vostres fills. Hi ha mil formes de participar-hi! Ser soci implica una quota anual de 25 € a l'any i no heu de fer res més si no teniu temps!
Els diners recaptats dels socis serveixen per ajudar els alumnes en diferents àrees, per exemple: - La Compra de llibres per a la biblioteca ambulant que va de classe en classe durant les hores d'estudi (El món de la Carlota. Veure per tenir més informació)
- Compra de nous ordinadors i monitors per a l'aula d'informàtica,
- Ajuda en el viatge d'estudis de 4t d'ESO,
- Organització i subvencions de la Diada (dia de festa per a 4t d'ESO amb la finalitat de recaptar diners per al viatge d'estudi) L'Apima també realitza reunions regularment amb la junta local de seguretat, per tal d'ajudar a mantenir un ambient de seguretat i tranquil·litat a l'Institut,
-L'Apima té representació en el Consell Escolar, és a dir que participa de manera activa en decisions que es prenen a l'institut en el seu conjunt. També us podeu incorporar a la junta directiva i participar segons el vostre temps i habilitats.
Com més socis siguem, més accions i projectes podrem emprendre. També necessitam les vostres idees i suggeriments perquè l'institut sigui de tots i per a tothom! Per contactar amb la junta directiva és molt senzill, podeu:

a) Enviar un mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
b) Venir a una de les reunions de l'Apima que se celebren el segon dimarts de cada mes. 

c) Deixar un missatge a la pàgina de Facebook Apima Institut Marc Ferrer i li respondrem el més aviat possible. Som aquí per ajudar en el que sigui que tingui a veure amb pares, alumnes, professors, direcció, etc, així que no dubteu a preguntar el que no sapigueu o vulgueu saber. Us podrem dirigir al lloc adequat o explicar-vos alguna cosa que us pugui interessar. Intentarem mantenir-vos informats de les diferents accions que s'aniran realitzant al llarg de l'any escolar, tant en aquesta pàgina com al Facebook. També teniu una còpia d'inscripció si voleu descarregar-la i omplir-la. La podreu deixar en la bústia de l'Apima, enfront de secretària.

Gràcies pel vostre interès i seguim en contacte!

"El món de Carlota"
El món a través dels ulls de Carlota; una nena desperta, intel·ligent i molt observadora que no entén per què els majors s'entesten a complicar-ho tot. Com qualsevol nena de cinc anys (i mig) té interessos, preocupacions i desil·lusions; perquè que sigui petita no vol dir que només hagi de jugar.
"El món de la Carlota" és un recull de relats en els quals es tracten temes de diversa índole, des de l'actual crisi i el sexisme, fins a temes tan mundans com el primer amor o la primera mascota. En definitiva, una visió crítica del món tractada des de la senzillesa i ingenuïtat dels nens.
http://elmundo-carlota.blogspot.com.es/

VOLS COL·LABORAR-HI? T'agradaria col·laborar amb l'APIMA però no pots anar a les reunions de la Junta o no vols formar-ne part? Tens poc de temps però de vegades et quedes amb les ganes de donar una mà per ajudar a l'educació del teu fill o de la teva filla? Podries col·laborar en alguna cosa perquè treballes de no sé què o coneixes a no sé qui? FANTÀSTIC, digues-nos com, quan, on pots ajudar a l'APIMA! A nosaltres segur que ens anirà bé! Totes les mans són benvingudes

 

Contacta amb nosaltres:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Estimados Padres / Socios de l'APIMA

Les damos la bienvenida a nuestro espacio APIMA en la pagina web del Instituto. El propósito de esta pagina es de informaros de las acciones emprendidas por l'APIMA durante el año escolar y información general sobre las actividades realizadas en el Instituto y responder la las preguntas y dudas que uno puede tener.

Qué es una APIMA?

 L'Apima es una asociación sin animo de lucro compuesto por madres, padres y tutores de los alumnos del Instituto. Su finalidad es:

  a) Asistir a los padres y madres de alumnos o tutores / as en todo aquello que haga referencia a la educación de sus hijos o tutelados.

 b) Colaborar en las actividades educativas del centro.

 c) Promover la participación de los padres, las madres o los tutores / as de los alumnos en la gestión del centro.

 d) Ayudar a los padres, las madres o los tutores de los alumnos a ejercer su derecho a intervenir en el control y gestión del centro.

 e) Facilitar la representación y la participación de los padres, las madres o los tutores de alumnos en el consejo escolar y otros órganos escolares del centro.

f) Facilitar el contacto entre las familias y el profesorado del centro: tutores, dirección y profesorado en general.

 g) Ayudar a la escuela en su función pedagógica.

 h) Promover la creación de instituciones, servicios y actividades complementarias del centro, para que puedan encaminarse las posibilidades de los alumnos según la capacidad y aptitud de cada uno, de acuerdo con una acertada orientación y aprovechando al máximo ayudas que los organismos oficiales puedan ofrecer.

i) Promover la práctica de deportes y las competiciones 

j) Promover actividades extraescolares y de extensión educativa, cursos, escuelas de ciclos de conferencias, publicaciones, grupos de trabajo, etc. Con el fin de poder cumplir con nuestro propósito existe una junta directiva para coordinar las diferentes acciones y vocales para poner en práctica y ayudar a realizar proyectos. Quienes son ?

Padres y madres de alumnos del Instituto que voluntariamente dedican un poco de su tiempo para ayudar en la mejora de la educación de los niños, creando un lazo de comunicación entre los padres y el centro. Cada uno de vosotros podéis participar en l'Apima y ayudar en el desarrollo educativo de vuestros hijos. Hay mil formas de participar.

Ser socio implica una cuota anual de 25 € al año y no tenéis que hacer nada más si no tenéis tiempo.

El dinero recaudado de los socios sirve para ayudar a los alumnos en diferentes áreas, por ejemplo :

- La compra de libros para la biblioteca ambulante que va de clase a clase durante las horas de estudio, ( El mundo de Carlota -Ver abajo para tener más información)

-Compra de nuevos ordenadores y monitores para el aula de informàtica.

- Ayuda en el viaje de estudio de 4to de ESO.

- Organización y subvenciones de la Diada (día de fiesta para 4to de Eso, con el fin de recaudar dinero para el viaje de estudios)

L'Apima también realiza reuniones regularmente con la junta local de seguridad para ayudar a mantener un ambiente de seguridad y tranquilidad en el centro.

-L'Apima tiene representación en el Consejo escolar, es decir, que participa de forma activa en decisiones que se toman en el instituto en su  conjunto.

También os podéis incorporar a la junta directiva y participar como podáis según vuestro tiempo y habilidades.

Cuántos más socios seamos, más acciones y proyectos podremos emprender. También necesitamos vuestras ideas y sugerencias para que el instituto sea de todos para tod@s.

Para contactar con la junta directiva es muy sencillo :

 - Enviar un mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 - Venir a una de las reuniones de l'Apima que se celebran el segundo martes de cada mes de 6 a 7.

 - Dejar un mensaje en la pagina de Facebook Apima Institut Marc Ferrer y le responderemos lo antes posible.

Estamos aquí para ayudar en lo que sea que tenga que ver con padres, alumnos, profesores, dirección... así que no dudéis en preguntar lo que no sepáis, o queráis saber. Os podremos dirigir al lugar adecuado o explicaros cosas que os puedan interesar.

Intentaremos manteneros informados de las diferentes acciones que se irán realizando en el curso del año escolar en esta página, así como en el  Facebook.

También tenéis una copia de inscripción si queréis descargarla y llenar la. La podréis dejar en le buzón de l'Apima en frente de la secretaría del centro.

Gracias por vuestro interés y seguimos en contacto!

“El mundo de Carlota”

El mundo a través de los ojos de Carlota; una niña despierta, inteligente y muy observadora que no entiende por qué los mayores se empeñan en complicarlo todo. Como cualquier niña de cinco años (y medio) tiene intereses, preocupaciones y desilusiones; porque que sea pequeña no significa que solo tenga que jugar. 

"El mundo de Carlota" es un recopilatorio de relatos en los que se tratan temas de diversa índole desde la actual crisis y el sexismo, hasta temas tan mundanos como el primer amor o la primera mascota. En definitiva, una visión crítica del mundo tratada desde la sencillez e ingenuidad de los niños. 

 http://elmundo-carlota.blogspot.com.es/

 ¿QUIERES COLABORAR?¿Te gustaría colaborar con la APIMA pero no puedes ir a las reuniones de la Junta o no quieres formar parte? ¿Tienes poco tiempo pero a veces te quedas con las ganas de echar una mano para ayudar en la educación de tu hijo o de tu hija? ¿Podrías colaborar en algo porque trabajas de no sé qué o conoces a no sé quién? ¡FANTÁSTICO, dinos cómo, cuándo, cuánto, dónde puedes ayudar a la APIMA! A nosotros seguro que nos irá bien! Todas las manos son bienvenidas.

 Contacta con nosotros:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 398568 111618005630952 727065991 n